Kerrierijst met rundvlees

Kerrierijst met rundvlees

Smulweb imageSmulweb

Kerrierijst met rundvlees: roergebakken paprika, gekruid rundvlees en gekookte rijst roerbakken in een hete wok. Met een scheutje azijn, peper en zout en een scheutje zoete chilisaus. Lekker simpel en snel op tafel!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Runderrollade

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kerrierijst met rundvlees op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  2. Pel en snipper de uien en de knoflook. Was de paprika en snijd deze in kleine stukjes. Snijd het rundvlees in stukjes.
  3. Verhit de olie in de wok en bak hierin de uien en de knoflook goudbruin. Voeg de stukjes paprika en de kerrie toe en bak deze even mee.
  4. Voeg de gekookte rijst toe en roerbak het geheel. Voeg het rundvlees toe en meng alles goed door elkaar.
  5. Breng op smaak met een scheutje azijn, peper en zout en zoete chilisaus naar smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees