Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Visschotel a la ine op tafel.
- Verwarm de oven voor op 220 gr.
- Snijd de uien in grove stukken, schaaf de winterwortel met een dunschiller aan linten, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes.
- Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel. Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren.
- Schep het mengsel uit de pan in een ovenschaal.
- Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met versgemalen zout en peper 2 minuten op hoog vuur.
- Leg de (bevroren) visfilets op het wortel/ui-mengsel. Bestrooi met peper en zout en besmeer ze met de Philadelphia. Verdeel er de garnalen over, en daarbovenop het tomaat/bosui-mengsel.
- Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 40 minuten in de oven.