Snelle wraps met kidneybonen mais en guacamole

Snelle wraps met kidneybonen mais en guacamole

Smulweb imageSmulweb

Met deze snelle wraps zet je een Mexicaanse maaltijd op tafel in no time! Heerlijke kidneybonen en mais met crème fraîche, paprikapoeder, zout en peper, omsloten door wraps en bestrooid met kaas. Even in de oven en je wraps zijn klaar om te serveren!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Snelle wraps met kidneybonen mais en guacamole op tafel.

  1. Laat de kidneybonen en mais uitlekken.
  2. Versnipper de ui.
  3. Snijd de avocado's doormidden, ontvel en ontpit ze. Prak ze met de guacamolemix of cajunkruiden (of gebruik de staafmixer of keukenmachine). Je kunt er eventueel een paar druppels (niet teveel!) citroensap doorscheppen om verkleuring te voorkomen.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olijfolie in de wok of koekenpan. Fruit de ui. Voeg de kidneybonen en mais toe, zet het vuur zacht en laat enkele minuten goed verwarmen. Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met paprikapoeder, zout en peper.
  5. Vet de ovenschaal in. Plaats een wrap op een bord, schep 1/4 van het Mexicaanse mengsel erin, bestrooi met kaas. Klap de zijkanten één voor één over het mengsel heen, zet vast met cocktailprikkers en plaats in de schaal. Herhaal dit met de andere wraps.
  6. Bak 8 - 10 minuten in de oven, totdat de wraps een beetje beginnen te verkleuren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Groente Bonen Guacamole Kidneybonen