Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Snelle wraps met kidneybonen mais en guacamole op tafel.
- Laat de kidneybonen en mais uitlekken.
- Versnipper de ui.
- Snijd de avocado's doormidden, ontvel en ontpit ze. Prak ze met de guacamolemix of cajunkruiden (of gebruik de staafmixer of keukenmachine). Je kunt er eventueel een paar druppels (niet teveel!) citroensap doorscheppen om verkleuring te voorkomen.
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olijfolie in de wok of koekenpan. Fruit de ui. Voeg de kidneybonen en mais toe, zet het vuur zacht en laat enkele minuten goed verwarmen. Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met paprikapoeder, zout en peper.
- Vet de ovenschaal in. Plaats een wrap op een bord, schep 1/4 van het Mexicaanse mengsel erin, bestrooi met kaas. Klap de zijkanten één voor één over het mengsel heen, zet vast met cocktailprikkers en plaats in de schaal. Herhaal dit met de andere wraps.
- Bak 8 - 10 minuten in de oven, totdat de wraps een beetje beginnen te verkleuren.