Bladerdeeg met wortel courgette en kaas

Bladerdeeg met wortel courgette en kaas

Smulweb imageSmulweb

Bladerdeeg hapjes met wortel, courgette en kaas gevuld. Afgemaakt met koriander. Heerlijk als snack op bijvoorbeeld een party of verjaardag en is ook nog in 15 minuten klaar!

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bladerdeeg met wortel courgette en kaas op tafel.

  1. Pers de knoflook. Was de courgette en snijd met de kaasschaaf 4 reepjes af, snijd ter grootte van de bladerdeeg (wederom min 2 cm). Versnipper de koriander.
  2. Maak de dip door de yoghurt, mayo, koriander door elkaar te scheppen met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Ontdooi de bladerdeeg in 10 minuten. Kook de worteltjes en de courgetteschaafjes in twee minuten iets zachter, giet af en laat uitlekken.
  4. Leg op ieder bladerdeegvelletje een schaafje courgette, wortel en geraspte kaas. Rol op en druk met een vork de boven- en onderzijde goed dicht.
  5. Bak de rolletjes in ongeveer 15 minuten goudbruin, draai eenmaal om.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Groente Kaas Bladerdeeg Courgette