Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke italiaanse vis met tomaten uit de oven op tafel.
- Dep de visfilets droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper.
- Snijd de tomaten in dunne plakken van iets minder dan 1 cm.
- Doe een laagje olijfolie in een platte ovenschaal, net genoeg om de bodem te bedekken. Voeg een scheutje citroensap, witte wijn en geperste teentjes knoflook toe.
- Verdeel de vis over de schaal en bedek het geheel met de plakken tomaat.
- Breng zout, peper en Italiaanse kruiden aan over de tomatenplakken. Zout mag royaal zijn, omdat gestoofde tomaat nogal wat hartigheid wegneemt.
- Doe op iedere tomatenschijf een "hoopje" geraspte kaas.
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en plaats de schaal gedurende 15-20 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets, in de oven totdat de kaas een grillkorstje krijgt.