Gambas al pil pil

Gambas al pil pil

Smulweb imageSmulweb

Gambas al pil pil kunnen altijd. Bevroren of vers, alles kan. Laat ze 30 minuten koelen, daarna bakken met de knoflook en chili. Zo simpel, zo lekker. Perfect voor de tapasavond op het terras met een glaasje cava.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gambas al pil pil op tafel.

  1. Doe de garnalen en het zout in een kom, meng ze en zet ze 30 minuten in de koelkast.
  2. Verwarm de olie in een vuurvaste schaal op matig vuur.
  3. Voeg als de boter begint te schuimen de knoflook en chili toe en bak ze goudbruin.
  4. Voeg de garnalen toe en bak ze 3-6 minuten totdat ze krullen en van kleur veranderen.
eet smakelijk