Patatas aioli

Patatas aioli

Smulweb imageSmulweb

Deze aardappelen in aioli saus zijn een heerlijk bijgerecht. De aardappelen zijn zachtgekookt in bouillon en daarna gemengd met mayonaise, knoflook, peterselie, citroensap, zout en peper. Perfect voor bij de bbq of diner!.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 300 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Patatas aioli op tafel.

  1. Kook de aardappelen in bouillon gaar.
  2. Giet ze af en snijd ze in plakjes van 1 cm.
  3. Meng de mayonaise, het citroensap, de knoflook, de peterselie, zout en peper en schep de aardappelen er voorzichtig door.
  4. Laat de aardappelen hierin 1 uur op kamertemperatuur komen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen