Asperges op italiaanse wijze

Asperges op italiaanse wijze

Smulweb imageSmulweb

Een veelzijdig recept: asperges op Italiaanse wijze. Rucola, parmezaanse kaas, pasta, en als klap op de vuurpijl: een uitgebreide aspergesaus. Een recept om zeker vaker te maken!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Saus voor asperges

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Asperges op italiaanse wijze op tafel.

  1. Schil de asperges met een dunschiller en snijd het onderste, houtige stukje eraf. Kook de asperges in ca. 20 minuten gaar.
  2. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas op een fijne rasp.
  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Was de rucola en laat het in een vergiet uitlekken. Snijd de plakken parmaham in repen.
  5. Giet de pasta af en doe het terug in de pan. Meng de rucola, de repen parmaham en een uitgeperst teentje knoflook door de pasta.
  6. Giet de asperges voorzichtig af en verdeel ze over vier borden.
  7. Schenk de saus voor asperges erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Asperges