Zalmsalade

Zalmsalade

Smulweb imageSmulweb

Trek in een smaakvolle lunch? Probeer dan eens deze zalmsalade! Deze frisse salade met zalm, aardappel, lunchmeat, ui en appel wordt op smaak gebracht met een mix van kruiden en specerijen. Garneer met verschillende vissoorten, ham en komkommer en geniet van deze heerlijke salade.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Zalmsalade op tafel.

  1. Kook de aardappels en laat ze afkoelen.
  2. Snijd ui, lunchmeat en appel in kleine blokjes.
  3. Ontdoe de zalm van graat en vel.
  4. Kook het ei.
  5. Stamp de gekookte aardappels fijn. Voeg de uitgelekte wortelen, zalm, ui en een beetje yogonaise of fritessaus toe. Meng goed.
  6. Voeg lunchmeat en appel toe. Voeg een snufje zout, peper, paprikapoeder en flink wat kerriepoeder toe en meng alles door elkaar.
  7. Garneer met plakjes zalm en andere vissoorten, rolletjes ham, plakjes komkommer en eventueel plakjes ei.
  8. Smullen maar! (Als je weinig tijd hebt, kun je ook een bak rundvleessalade nemen in plaats van gekookte aardappelen. De mayonaise of slasaus komt dan te vervallen.)
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Zalmsalade