Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Bami goreng met rundvlees op tafel.
- Snipper de ui en knoflook. Snijd de prei in ruiten of reepjes en de sjalotjes in ringen. Bak alles in de olie goudbruin.
- Snijd het rundvlees in reepjes en de paprika in blokjes. Voeg toe aan het groentenmengsel samen met de fijngeschaafde kool en de kruiden. Bak het mengsel 10 minuten omscheppend.
- Kook de mie in 1 1/2 L kokend water gedurende 6 minuten. Laat uitlekken op een zeef.
- Snijd de ham in reepjes en voeg samen met de mie en de ketjap toe aan het groentenmengsel. Bak de bami onder omscheppen gedurende 5 minuten.
- Klop ondertussen de eieren los met 3 eetlepels water, wat zout, peper en peterselie. Bak een omelet in de boter en rol deze op. Snijd de omelet in plakjes.
- Serveer de bami met de plakjes omelet erbovenop.