Lasagne met zalm en broccoli

Lasagne met zalm en broccoli

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke lasagne met gerookte zalm en broccoli. Roosjes van broccoli en repen van gerookte zalm zijn de perfecte combinatie. Afgewerkt met een combinatie van room, gemalen kaas en kruiden. Perfect om iedereen in huis te helpen zijn of haar bord leeg te eten.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Lasagne met zalm en broccoli op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze gedurende 8 minuten.
  2. Bak de ui even glazig.
  3. Spoel de broccoli meteen af onder de koudwaterkraan, zodat ze hun frisgroene kleur behouden. Pel de tomaten, snijd ze in vieren, ontpit ze en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de zalm in brede repen.
  4. Meng de room met de gemalen kaas en overgiet de lasagne met het mengsel.
  5. Bekleed de bodem van een vuurvaste schotel met lasagnevellen. Schik hierop één derde van de broccoliroosjes, van de stukjes tomaat en van de repen zalm. Giet enkele eetlepels van het roommengsel over de vulling. Kruid met een toefje dille en peper van de molen.
  6. Dek af met een tweede laag lasagnevellen en beleg deze met het tweede derde van de vulling, enkele eetlepels van het roommengsel, een toefje dille en peper.
  7. Dek opnieuw af met een laag lasagnevellen en schik hierop nogmaals dezelfde vulling. Doe over dit alles de gebakken ui.
  8. Dek alles af met een vierde laag lasagne. Overgiet met de rest van het roommengsel.
  9. Laat 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 220 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Broccoli