Gomma koekjes

Gomma koekjes

Smulweb imageSmulweb

Deze Gomma koekjes smelten in je mond. Klop de eieren op, voeg dan maizena toe, suiker, vanillesuiker en boter. Kneed het tot een wit deeg. Bak ze af op 200 graden, leg suikermuisjes op de bolletjes kruim en geniet!

10 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gomma koekjes op tafel.

  1. Klop de eieren totdat ze helemaal goed vermengd zijn. Voeg vervolgens alle maizena toe en de boter (in stukjes gesneden).
  2. Voeg ook de suiker en de vanillesuiker of essence toe. Kneed dit tot een mooi wit deeg.
  3. Maak vervolgens kleine bolletjes en druk deze plat en leg deze op de ingevette bakplaat of op een rooster met bakpapier. Het is wel belangrijk dat de deegbolletjes ver uit elkaar liggen omdat ze tijdens het bakken een stuk groter worden.
  4. Voordat ze de oven ingaan moeten de suikermuisjes op de koekjes worden aangebracht.
  5. Doe de koek nu ongeveer 8-10 min in een voorverwarmde oven op 200 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes