Lamskoteletjes met kruidenkorst

Lamskoteletjes met kruidenkorst

Smulweb imageSmulweb

Verwen jezelf en je tafelgenoten met deze heerlijke lamskoteletjes onder een kruidenkorst. Snel dichtschroeien in de pan en afbakken in de oven. Gegarandeerd smullen geblazen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 10 g Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Lamskoteletjes met kruidenkorst op tafel.

  1. Verwarm de ovengrill voor.
  2. Snijd de korsten van het brood en verkruimel het brood.
  3. Pers de teentjes knoflook.
  4. Hak de peterselieblaadjes fijn.
  5. Ris de blaadjes van het takje tijm.
  6. Meng in een kom de 50 g boter met knoflook, peterselie, tijmblaadjes, broodkruim, kaas, zout en peper tot een smeuïg kruidenmengsel.
  7. Verwarm de ovenschaal voor in de oven.
  8. Kruid de lamskoteletjes met peper.
  9. Verhit de overige boter in een koekenpan en bak hierin op hoog vuur de lamskoteletjes aan beide zijden snel dicht en bruin.
  10. Leg de lamskoteletjes in de voorverwarmde ovenschaal en bestrooi ze licht met zout. Druk met een lepel op ieder koteletje een laagje kruidenmengsel.
  11. Bak de lamskoteletjes onder de ovengrill in 3 à 5 minuten goudbruin en rosé van binnen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees