- 10 g Jumbo Tijm
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Lamskoteletjes met kruidenkorst op tafel.
- Verwarm de ovengrill voor.
- Snijd de korsten van het brood en verkruimel het brood.
- Pers de teentjes knoflook.
- Hak de peterselieblaadjes fijn.
- Ris de blaadjes van het takje tijm.
- Meng in een kom de 50 g boter met knoflook, peterselie, tijmblaadjes, broodkruim, kaas, zout en peper tot een smeuïg kruidenmengsel.
- Verwarm de ovenschaal voor in de oven.
- Kruid de lamskoteletjes met peper.
- Verhit de overige boter in een koekenpan en bak hierin op hoog vuur de lamskoteletjes aan beide zijden snel dicht en bruin.
- Leg de lamskoteletjes in de voorverwarmde ovenschaal en bestrooi ze licht met zout. Druk met een lepel op ieder koteletje een laagje kruidenmengsel.
- Bak de lamskoteletjes onder de ovengrill in 3 à 5 minuten goudbruin en rosé van binnen.