Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Seffa van vermicelli (zoet gestoomd marokkaans nagerecht)met op tafel.
- Vul het onderste gedeelte van de couscouspan met water en doe daar een halve citroen in.
- Breng het water aan de kook.
- Doe de vermicelli in een schaal en besprenkel en vermeng met de zonnebloemolie, zodat de vermicelli tijdens het stomen niet aan elkaar gaat plakken.
- Doe de vermicelli in het bovenste deel van de couscouspan en laat ongeveer 20 minuten stomen.
- Doe de vermicelli daarna in een schaal, besprenkel met lauw water met zout naar smaak en werk de vermicelli los van elkaar.
- Doe ze dan weer in het bovenste deel van de couscouspan en laat nogmaals 20 minuten stomen.
- Controleer na die 20 minuten of de vermicelli gaar is, anders dezelfde handeling nog een keer herhalen.
- Doe er vlak voordat de vermicelli gaar is de rozijnen doorheen.