- 2 tl Chilipoeder
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige met kipfilet gevulde mexicaanse pannenkoeken op tafel.
- Verwarm de oven voor op 150 graden. Klopt de eieren met zout schuimig. Voeg bloem en melk toe en klop door tot er een glad deeg ontstaat. Laat dit ongeveer 20 minuten staan.
- Pel en snipper de ui en knoflook. Maak de paprika schoon en snijd deze klein.
- Verhit 2 eetlepels olie en bak de kip rondom bruin samen met ui, knoflook en paprika. Voeg Mexicaanse kruiden toe. Bak de tomatenpuree kort mee en voeg de tomatenblokjes toe. Laat ongeveer 5 minuten zachtjes koken en breng op smaak met peper en zout.
- Verhit de rest van de olie en bak ongeveer 8 pannenkoeken. Verdeel de vulling gelijkmatig over de pannenkoeken, rol op en leg in een vuurvaste schaal. Verdeel crème fraîche over de pannenkoeken en strooi er geraspte kaas over. Bak gedurende 25 minuten in de oven op 150 graden.