Gegratineerd vispotje

Gegratineerd vispotje

Smulweb imageSmulweb

Een smakelijke vispotje die in de oven wordt gebakken. In combinatie met de tomaten en de kaas krijg je een overheerlijk gerecht. Dit moet je proberen!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gegratineerd vispotje op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 220 graden.
  2. Snijd de vis in stukjes. Besprenkel het vervolgens met het citroensap en bestrooi met peper en zout naar smaak.
  3. Vet een ovenschaal in met olie.
  4. Pel de knoflook en pel, snijd de ui grof en snijd de tomaten in blokjes.
  5. Breng de bouillon aan de kook en voeg de vis, de macaronigroenten, de uitgeperste knoflook en de ui toe. Laat alles 5 minuten zachtjes koken.
  6. Schep het geheel in de ingevette schaal en verdeel de tomaten en de kaas erover.
  7. Zet de schaal in de oven en laat alles in ca. 15 minuten mooi kleuren.
eet smakelijk