Kipfilet gevuld met pesto en parmaham

Kipfilet gevuld met pesto en parmaham

Smulweb imageSmulweb

Kipfilet gevuld met pesto en parmaham. Snijd de filet open en wikkel hier om en om plakjes tomaat en mozzarella. Daarna insmeren met pesto en omwikkel het geheel met parmaham. Zet de ovenschaal circa 25 minuten in het midden van de oven en smullen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kipfilet gevuld met pesto en parmaham op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verwijder eventuele peesjes uit de kipfilet. Snijd de kipfilet in de lengterichting open.
  3. Leg hier om en om wat plakjes tomaat en mozzarella tussen.
  4. Smeer de kipfilet in met pesto. Strooi er zout en peper over. Omwikkel het geheel met parmaham (steek er eventueel een prikkertje in om vast te zetten).
  5. Vet de ovenschaal(-tjes) in met olijfolie en leg de kip erin.
  6. Zet de ovenschaal(-tjes) circa 25 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Sauzen Vlees