Gemberkipfilet

Gemberkipfilet

Smulweb imageSmulweb

Kruidige gemberkipfilet met ui, knoflook, gemberbolletjes en sherry. Langzaam gebakken op laag vuur met gembersiroop en water, voor de perfecte smaaksensatie! Serveer met rijst en groente naar keuze.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gemberkipfilet op tafel.

  1. Snij de kipfilet in blokjes. Snij de ui en gemberbolletjes in stukjes.
  2. Bak de kipfiletblokjes rondom bruin in een pan.
  3. Voeg de ui toe en pers de knoflook erboven uit. Laat het vuur lager.
  4. Voeg als laatste de stukjes gember, gembersiroop, wat water en de sherry toe. Laat alle smaken even lekker intrekken.
  5. Bind de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen