Zachte griesmeelpudding met frambozensaus

Zachte griesmeelpudding met frambozensaus

Smulweb imageSmulweb

Zachte griesmeelpudding met frambozensaus, op smaak gebracht met vanillesuiker. Een heerlijk zoet en fris dessert om van te smullen. De romige slagroom en lauwwarme saus van frambozen en jam maken dit gerecht helemaal af. Garneer met frambozen voor een kleurrijk geheel.

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Jumbo Frambozen Diepvries

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zachte griesmeelpudding met frambozensaus op tafel.

  1. Laat de frambozen ontdooien. Breng de melk aan de kook. Roer het griesmeel en de suiker erdoor en blijf ca. 3 minuten roeren tot een gebonden pap ontstaat. Laat deze afgedekt met vershoudfolie afkoelen.
  2. Houd wat frambozen apart om te garneren en verwarm de overige frambozen met jam tot een lauwwarme saus.
  3. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf en spatel het door de afgekoelde griesmeelpap.
  4. Verdeel de helft van de griesmeelpudding over vier glazen. Verdeel er de bessensaus en de overige griesmeelpudding over.
  5. Garneer de pudding met de achtergehouden frambozen en geef er een lepeltje bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Zuivel Sauzen Desserts Frambozen Jam