Spagetti con carne

Spagetti con carne

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Spaghetti con carne met gebakken gehakt in een smaakvolle tomatensaus. Serveer met een vleugje olijven en pijnboompitten. Ideaal als snelle avondmaaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spagetti con carne op tafel.

  1. Bak het gehakt in 5 minuten rul en bruin.
  2. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan in 3 minuten goudbruin.
  3. Voeg de tomatensaus toe aan het gehakt en laat de saus op laag vuur 15 minuten doorwarmen.
  4. Kook de spaghetti in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  5. Meng de saus door de pasta en garneer het gerecht met de olijven en de pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Pasta