Fondue moitie-moitie

Fondue moitie-moitie

Smulweb imageSmulweb

Smelt de raclette en de gruyère kazen samen in deze heerlijke Zwitserse kaasfondue. Voeg kirsch en cayennepeper toe en je hebt een maaltijd waar iedereen van zal genieten, geserveerd in een Caquelon pot op een rechaud. Bon appétit!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Kirschwasser

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Fondue moitie-moitie op tafel.

  1. Rasp de kazen grof.
  2. Wrijf de Caquelon in met knoflook en voeg de geraspte kaas toe. Voeg de maizena toe en meng goed zodat alle kaas bedekt is met maizena.
  3. Voeg wijn en citroensap toe. Verhit op middelhoog vuur en blijf goed roeren totdat er een gladde emulsie ontstaat.
  4. Voeg kirsch en cayennepeper toe. Serveer op tafel op een rechaud en geniet van de heerlijke kaasfondue.
eet smakelijk