Mangosoep

Mangosoep

Smulweb imageSmulweb

Een frisse en exotische soep van mango en sinaasappelsap met een scheutje cointreau en een beetje suiker. Perfect voor een warme dag of als voorgerecht.

10 min bereiden

dessert

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 el Cointreau
  • 100 ml Sorbetijs kokoks

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mangosoep op tafel.

  1. Schil de mango en snijd deze in kleine blokjes. Pers de sinaasappels uit.
  2. Doe het sinaasappelsap, iets meer dan de helft van de mangoblokjes (bewaar de mooiste), de cointreau en de suiker in een hoge beker en pureer het geheel met de staafmixer.
  3. Verdeel de resterende blokjes over 2 mooie glazen en schenk de puree erbij.
  4. Zet de glazen 2 uur in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts