Paprika gevuld met champignons en geitenkaas

Paprika gevuld met champignons en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Knapperig gevulde paprika's met geitenkaas en champignons. Eenvoudig te maken en ontzettend lekker. Heerlijk als hoofdgerecht óf als voorafje.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Paprika gevuld met champignons en geitenkaas op tafel.

  1. Snij de paprika's dwars door. Verwijder de zaadlijsten en pitjes.
  2. Maak het sjalotje, de knoflook, lente-uitjes en de champignons schoon. Snipper de knoflook en sjalot. Snij de champignons en lente-ui in plakjes. Snij de gedroogde tomaten fijn. Prak de geitenkaas. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de sjalot en knoflook glazig. Voeg de champignons en lente-ui toe en bak deze even mee. Roer de gedroogde tomaten en geitenkaas door de champignons.
  3. Maak op smaak met oregano, peper en zout. Los de bouillontablet op in een laagje heet water. Doe de bouillon in de vuurvaste schaal.
  4. Vul de paprikahelften met het champignon-mengsel. Bestrooi de paprika met geraspte kaas.
  5. Zet de paprika plm. 20-30 minuten in het midden van een op 200 graden voorverwarmde oven tot de paprika een mooie goudbruine kleur heeft.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Paprika Paddenstoelen Champignons