Roerbak chorizo met kapucijners

Roerbak chorizo met kapucijners

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze robuuste maaltijd - roergebakken chorizo met kapucijners. De chorizo met paprika, selderij en tomatenblokjes zorgen voor een feest van smaken. Serveer en smullen maar.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Roerbak chorizo met kapucijners op tafel.

  1. Ontdoe de chorizo van de vel en laat de gekookte kapucijners uitlekken. Snijd de chorizo in plakjes en de paprika en bleekselderij in reepjes.
  2. Verhit olie in een wok en bak hierin de chorizo krokant. Voeg de gesneden selderij en paprika toe.
  3. Blus de pan af met blokjes tomaat uit blik.
  4. Voeg de zilveruitjes, cornichons en kapucijners toe. Breng aan de kook.
  5. Laat alles even doorkoken en schep het gerecht vervolgens in een diepe schaal. Serveer met brood rondom.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Bonen Chorizo