Portobello gevuld met pijnboompitjes kaas en pancetta

Portobello gevuld met pijnboompitjes kaas en pancetta

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Portobello gevuld met pijnboompitjes, kaas en pancetta uit de oven. Het kruidenmengsel van sjalotjes, knoflook, peterselie en basilicum geeft dit gerecht extra smaak. Een perfect romig gerecht om te serveren als bijgerecht of vegetarisch hoofdgerecht.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Portobello gevuld met pijnboompitjes kaas en pancetta op tafel.

  1. Verhit de oven tot 190 graden. Plaats de Portobellos in een met wat olie ingevette ovenschaal.
  2. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hierin de sjalotjes 2 tot 3 minuten. Voeg de knoflook, pijnboompitten, basilicum en peterselie toe. Bak nog even door en breng op smaak met peper en zout.
  3. Vul de paddestoelen met dit kruidenmengsel en dek de paddenstoelen af met kaas. Leg daarbovenop de pancetta.
  4. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven en bak de Portobellos in 15 tot 20 minuten gaar tot de pancetta knapperig is.
  5. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Vlees Paddenstoelen