Worteltaart met cream cheese topping

Worteltaart met cream cheese topping

Smulweb imageSmulweb

Deze smeuïge worteltaart met daarop een rijke roomkaastopping is verrukkelijk. Gevuld met zoete wortels, walnoten, specerijen en nog veel meer. Deze taart zet je zo op tafel. Ideaal om te maken voor elke gelegenheid.

45 min bereiden

dessert

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Worteltaart met cream cheese topping op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden (elektrische oven op stand 7).
  2. Rasp de worteltjes, hak de walnoten en doe alle ingrediënten in een kom: zonnebloemolie, suiker, eieren, meel, kaneel, bakpoeder, vanillesuiker en zout en mix alles goed door elkaar.
  3. Maak ondertussen de topping door de MonChou, poedersuiker en (room)boter met een mixer te mengen tot een gladde massa.
  4. Laat de cake goed afkoelen op het rooster.
  5. Als de cake is afgekoeld, smeer de topping over de cake uit. Zet de cake nog even een half uurtje in de koelkast zodat de topping kan opstijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas