Groene asperges gegrild met parmaham

Groene asperges gegrild met parmaham

Smulweb imageSmulweb

Deze groene asperges gegrild met parmaham zijn perfect als bijgerecht bij bijvoorbeeld een stukje vlees of vis. Door ze te grillen krijgen ze een mooi kleurtje en blijven ze lekker knapperig. Het zoute van de parmaham en het zoete van de asperges; een heerlijke combinatie!

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Groene asperges gegrild met parmaham op tafel.

  1. Halveer de plakjes ham in de lengte.
  2. Snijd van de asperges de houtige uiteinden af. Wikkel om elke asperge een halve plak ham.
  3. Verwarm de barbecue of een grillpan op een hoog vuur.
  4. Besprenkel of bestrijk de asperges licht met olijfolie.
  5. Gril de asperges 3 tot 4 minuten totdat de parmaham een mooie kleur heeft en de asperges helder groen en knapperig zijn. Regelmatig omdraaien.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Asperges Groene asperges