Tortillas met zalm uit de oven

Tortillas met zalm uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Zalm en pittige kidneybonen in tortillas, bestreken met een laagje crème fraîche en geraspte kaas uit de oven.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tortillas met zalm uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 185C.
  2. Bak de sjalot en knoflook in een braadpan met dikke bodem in 1 el olie zachtjes goudbruin. Voeg het chili con carne-poeder en de tomatenpuree toe, bak kort mee en voeg dan de kidneybonen toe en warm mee. Voeg eventueel een klein beetje water toe als het geheel te droog is. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrijk de tortillas met de helft van de crème fraîche, verdeel daarover het kidneybonenmengsel en daarna de zalm.
  4. Rol de tortillas op en leg ze in een ingevette ovenschaal dicht naast elkaar. Bestrijk de bovenkanten weer met een dun laagje crème fraîche en de geraspte kaas.
  5. Bak de tortillas 15-20 minuten in de oven, zodat ze goed heet zijn en een mooi korstje hebben.
eet smakelijk