- 125 ml Water
- 150 g Peultjes
- 1.5 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Japanse tofu-groentenroerbak met mihoen op tafel.
- Bij de verse hokkiennoedels schenk je kokend water over de noedels, laat 1-2 minuten staan, trek los met een vork, giet af en zet apart. Bereid andere noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit 1 el olie in een wok op hoog vuur. Voeg de tofu toe en roerbak 2 minuten, of tot de tofu goudbruin is. Neem uit de wok met een schuimspaan.
- Voeg de rest van de olie toe en roerbak de ui en wortel 1-2 minuten tot de ui zacht is. Voeg de broccolini en paprika toe, roerbak 1 minuut. Voeg de peultjes toe en roerbak nog 1 minuut of tot de groenten zacht maar nog steeds knapperig zijn.
- Meng de sauzen met 125 ml water en voeg ze toe aan de wok. Doe de tofu terug in de wok, voeg de noedels toe en roerbak 1 minuut tot alles is doorgewarmd.