Gegrilde kreeft

Gegrilde kreeft

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een delicaat zeevruchten gerecht met de gegrilde kreeft. Smaakvolle kreeft doormidden gesneden en op smaak gebracht met boterklontjes, zout en peper, en gegrild op de BBQ. Geserveerd met citroen voor die extra frisheid!

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gegrilde kreeft op tafel.

  1. Snijd de beide kreeften met een zeer scherp mes in de lengte door midden, verwijder het rode koraal en strooi wat zout en peper over de kreefthelften.
  2. Leg 1 eetlepel boterklontjes op elke halve kreeft en leg de kreeften met de opengesneden kant naar boven op de grill.
  3. Bij matige hitte een paar minuten grillen.
  4. Draai de kreeften om en grill ze tot ze enigszins gekleurd zijn.
  5. Snij de citroenen in plakjes en schik ze op de gegrillde kreeft.
eet smakelijk