Orginele hongaarse goulash

Orginele hongaarse goulash

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke en authentieke Hongaarse goulash. Gesneden riblappen, uien en groenten in grove blokjes sudderen met paprikapoeder en kruiden, zoals peper en zout, resulteren in een smaakvol gerecht. Laat het gerecht langzaam garen en voeg zo nu en dan water toe om te voorkomen dat het droogkookt.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Orginele hongaarse goulash op tafel.

  1. Was en snijd alle groenten in blokjes, vrij grof!
  2. Snijd riblappen in blokjes. Doe de gesneden uien in de pan en fruit ze met wat olie. Voeg een halve eetlepel rode paprikapoeder toe en roer goed door.
  3. Voeg de rest van de groenten toe en laat ±10 minuten sudderen.
  4. Voeg het vlees toe aan de pan. Voeg wat peper en zout toe. (Indien mogelijk, voeg ook kruiden toe)
  5. Schud ±1 glas water erbij, roer goed door en laat 2-3 uur sudderen. Let op dat het niet droogkookt, dus af en toe wat water toevoegen.
  6. Als het vlees gaar is en de saus te dun is, maak dan wat maizena aan met een beetje water en voeg dit toe om de saus dikker te maken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje