Roergebakken chinese kool met garnalen

Roergebakken chinese kool met garnalen

Smulweb imageSmulweb

Binnen 15 minuten smullen van deze roergebakken Chinese kool met garnalen. Sjalotje, knoflook, curry, kool en garnalen gecombineert met yoghurt, een sensationele smaakbeleving!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Gedroogde garnalen

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Roergebakken chinese kool met garnalen op tafel.

  1. Pel en snipper het sjalotje en het knoflookteentje. Maak de kool schoon, halveer hem overlangs en verwijder de stronk. Snijd de kool in repen van ca. 2 cm.
  2. Verhit de olie in een wok en bak de sjalot en knoflook ca. 2 minuten. Roer de curry erdoor en voeg de kool toe. Roerbak het geheel ca. 3 minuten.
  3. Voeg de garnalen toe en laat die, al omscheppend, in ca. 1 minuut door en door warm worden.
  4. Schep het gerecht op de borden en schep de yoghurt erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Chinese kool