Zalmkomkommer wrap

Zalmkomkommer wrap

Smulweb imageSmulweb

Deze zalmkomkommer wrap is een heerlijk tussendoortje. Luchtige roomkaas, knapperige rucola en delicate zalm in een tortilla wrap gerold. Perfect ook om mee te nemen.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalmkomkommer wrap op tafel.

  1. Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes eruit met een theelepel. Schaaf de komkommerhelften met een dunschiller of kaasschaaf in linten. Dep de linten droog met keukenpapier.
  2. Bestrijk de tortilla's op een werkvlak dik met roomkaas. Bestrooi met zout en grofgemalen peper. Leg de komkommerlinten iets onder het midden van elke tortilla.
  3. Verwijder de vel van de zalmsteaks en verdeel de vis in stukjes. Verdeel de zalm en rucolakers over de tortilla's.
  4. Vouw de zijkanten van de tortilla's over de vulling en rol de tortilla's stevig op.
  5. Snijd de wraps schuin doormidden en verpak elk stuk afzonderlijk in plasticfolie. Bewaar de wraps tot gebruik gekoeld.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps