Marokkaanse gambas met citroen

Marokkaanse gambas met citroen

Smulweb imageSmulweb

Marokkaanse gambas met citroen. Kruidige, roze garnalen met gember-, paprika- en komijnpoeder, knoflook, rode peper en partjes citroen. Snel gemaakt en heerlijk met rijst.

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Marokkaanse gambas met citroen op tafel.

  1. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en rode peper gedurende 30 seconden.
  2. Voeg gemberpoeder, paprikapoeder en komijn toe.
  3. Voeg de garnalen toe en bak ze al omscheppend tot ze roze zijn.
  4. Leg de partjes citroen in de pan en bak ze nog een minuutje mee.
  5. Voeg naar smaak peper en zout toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Citroen