Zalm met roomkaas en italiaanse kruiden

Zalm met roomkaas en italiaanse kruiden

Smulweb imageSmulweb

Zalmfilet met een Italiaanse twist! Bestrooi de zalm met peper en zout, italiaanse kruiden en verdeel roomkaas. Voeg gehalveerde tomaatjes toe en bak vervolgens 20 minuten op 200 graden in de oven. Stijlvol dineren zonder veel werk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Philadelphia

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Zalm met roomkaas en italiaanse kruiden op tafel.

  1. Snijd de kruiden fijn en snijd de tomaatjes in tweeën of vieren.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi de zalm met een beetje peper en zout en leg het in de ovenschaal. Strooi de fijngesneden kruiden over de zalm en verdeel de roomkaas er overheen (zoveel als je zelf wenst).
  3. Verdeel de tomaatjes over de zalm en zet het geheel ongeveer 20 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden