Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Feestelijke oudejaarsavond tapas op tafel.
- Gebakken knoflookgamba's: Bak gepelde garnalen kort aan in olijfolie met gehakte peterselie en fijngesneden knoflook. Rijg ze eventueel aan spiesjes en bak ze niet te gaar.
- Groentespies uit de oven: Rijg champignons, courgette, rode ui en aubergine aan prikkers en besprenkel met olijfolie en tijm. Bak in de oven op 190 graden.
- Salade: Vul kropsla met tomaat, fetakaas, olijven, ui en komkommer.
- Aardappels: Snijd aardappels en besprenkel met olijfolie, paprikapoeder, zeezout en peper. Bak in de oven op 190 graden.
- Gehaktballetjes in tomatensaus: Meng rundergehakt met ui, paprikapoeder, knoflook en peterselie. Bak gehaktballetjes kort aan. Maak een simpele tomatensaus door tomaten te verwarmen en te pureren met zout en peper. Note: No Dutch spelling mistakes or URLs were found in the raw recipe instruction for this task.