Hemelse modder ( chocolademousse)

Hemelse modder ( chocolademousse)

Smulweb imageSmulweb

Deze Hemelse modder (chocolademousse) is om voor te smelten. Zalig als dessert of als je helemaal niemand wilt delen als tussendoortje. Smelt de chocolade, mengen en genieten maar. Bon appetit!

15 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 el Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Hemelse modder ( chocolademousse) op tafel.

  1. Zet een pan met water op en breng het aan de kook.
  2. Klop de slagroom in een kom.
  3. Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een kom met het water.
  4. Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg evt extra water toe als het mengsel niet smeuïg is (moet niet vloeibaar worden!).
  5. Laat het mengsel een beetje afkoelen en voeg dan de poedersuiker toe.
  6. Meng de geklopte slagroom door het chocolademengsel.
  7. Schenk de mousse in coupes of in een grote schaal en laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Gebak