Gyros met knapperige groenten en gele rijst

Gyros met knapperige groenten en gele rijst

Smulweb imageSmulweb

Gyros met knapperige groenten en gele rijst, een heerlijke combinatie. Het vlees in combinatie met de groenten zorgt voor een smaakexplosie. De gele rijst bereidt met koenjit maakt deze maaltijd helemaal af.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gyros met knapperige groenten en gele rijst op tafel.

  1. Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Roer, zodra het water kookt, de koenjit erdoorheen.
  2. Meng de inhoud van het Knorr Mix zakje met 2 eetlepels olie en roer het door. Snijd het vlees in dunne reepjes, de uien in parten en de courgette in stukken. Verwijder de zaden van de paprika's en snijd ze in repen. Meng het vlees met de bereide mix en laat het 10-15 minuten staan.
  3. Verhit de rest van de olie (bij gehakt geen extra olie gebruiken) en bak het vlees en de uien op hoog vuur. Bak de groenten even mee. Serveer met de gekookte rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Rijst