- 400 g Boursin Cuisine
- 400 g Boursin Cuisine
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Terrine van gerookte zalm(forel) en avocado op tafel.
- Bekleed een cakeblik met plasticfolie en bedek het met plakjes gerookte zalm.
- Week de gelatineblaadjes in koud water. Los ze daarna op in een beetje kokend water op een laag vuur. Mix de rest van de zalm en gerookte forel met de kaas, citroensap en crème fraiche in een keukenmachine en breng op smaak met zout en peper. Voeg de gelatine toe en meng goed.
- Giet het mengsel in het cakeblik.
- Schil de avocado's en mix ze met kaas, citroensap, zout en peper in de keukenmachine. Voeg gelatine toe en meng goed. Giet het mengsel over de zalmmousse.
- Bedek de bovenkant met de uitstekende plakjes zalm en de folie. Laat minimaal 3 à 4 uur afkoelen in de koelkast.