Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Hartige taart met champignons salami en mozzarella op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 150 gram salami in een hete pan met een klein beetje olie tot het bijna knapperig is. Voeg 2 in ringen gesneden uien toe en bak tot de uien zacht zijn. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot ook de champignons zacht zijn. Schep alles over in een vergiet zodat het afkoelt en zodat het teveel aan vocht wegraakt.
- Meng 3 eieren met 250 ml kookroom. Verkruimel er een bouillonblokje boven en meng met 3/4 bol mozzarella en 75 gram geraspte kaas.
- Bekleed een ingevette taartvorm met bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem van het bladerdeeg. Schep het champignon-mengsel in de taartvorm.
- Overgiet het mengsel met het eierenmengsel en strooi er nog wat stukjes mozzarella en geraspte kaas over.
- Zet de taartvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.