Goddelijke ravioli

Goddelijke ravioli

Smulweb imageSmulweb

Geniet van goddelijke ravioli gevuld met tomaatjes, basilicum en mozzarella. Het heerlijke pastadeeg gemaakt van bloem en ei is gemakkelijk in gebruik met de raviolimat.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 300 g pastameel

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Goddelijke ravioli op tafel.

  1. Maak van het meel en eieren een soepel deeg door ongeveer 15 minuten te kneden. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het een half uur rusten in de koelkast.
  2. Rasp de mozzarella en snijd de tomaatjes en basilicum fijn. Meng alles door elkaar en voeg zout en peper toe naar smaak.
  3. Maak met behulp van een pastamachine op stand 6 een mooie lap deeg. Strooi ruim bloem over de raviolimat. Leg de lap deeg op de raviolimat. Vul de rondjes met wat mozzarellamengsel. Sla de andere helft van de lap deeg er overheen. Rol met een deegroller hard over het deeg zodat de ravioli's gescheiden worden. Haal de ravioli's uit de vorm en herhaal tot het deeg en de vulling op is.
  4. Kook de ravioli's meteen in ruim gezouten water, of vries ze in.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta