Pompoensoep met gember en kokosmelk

Pompoensoep met gember en kokosmelk

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke herfstige pompoensoep met gember en kokosmelk, perfect voor wanneer het buiten koud is. Verwarmende smaken van wortel, ui en verse gember worden aangevuld door romige kokosmelk. Serveer de soep met vers brood om te dippen en geniet van deze hartige kom soep.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pompoensoep met gember en kokosmelk op tafel.

  1. Verwarm de boter in een grote pan. Bak de pompoen, wortel, gember en ui erin.
  2. Voeg de groentebouillon toe en laat alles zo'n 15 tot 20 minuten zachtjes koken.
  3. Maak met een blender of keukenmachine een glad geheel van de soep.
  4. Roer de kokosmelk erdoor en breng de soep op smaak met zout, peper, sojasaus en citroensap.
  5. Laat alles nog even goed opwarmen.
  6. Serveer de soep met vers, knapperig brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Zuivel