In hoisin gemarineerde zalm

In hoisin gemarineerde zalm

Smulweb imageSmulweb

In hoisin gemarineerde zalm. De Japanse sojasaus, hoisinsaus, rijstazijn, olijfolie, citroensap, gember, en knoflookmix zorgt voor een heerlijke smaakbeleving. Laat de zalmmoten minimaal 15 minuten marineren voor een goede smaakgarantie. Bak de zalm in de oven voor 12-15 minuten en serveer direct.

60 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke In hoisin gemarineerde zalm op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 220 graden Celsius.
  2. Roer de Japanse sojasaus, hoisinsaus, rijstazijn, olijfolie, citroensap, gember, knoflook en de peper in een grote kom door elkaar.
  3. Leg 2 zalmfilets van ca. 175 gr/stuk in de marinade en laat ze 15 tot 60 minuten in de koelkast intrekken.
  4. Neem de zalm uit de marinade en bewaar de marinade.
  5. Leg de zalmfilets op een bakplaat bekleed met bakpapier (of leg in ovenschaal) en bak de zalm 12-15 minuten in de oven.
eet smakelijk