- 1 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Lasagne met spinazie en ham op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de spinazie en kook met aanhangend water en zout in 5-7 minuten gaar. Laat goed uitlekken en snijd in grove stukken.
- Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Verhit olie of boter in braadpan en bak de ui in 1-2 minuten. Bak de champignons even mee. Pers een teentje knoflook erboven uit. Snijd de tomaten in stukjes en bak met tijm en bouillonpoeder 3 minuten mee.
- Bereid de kaassaus volgens gebruiksaanwijzing en roer de geraspte kaas door de saus.
- Vet een niet te hoge ovenschaal in en bedek de bodem met de helft van de lasagnevellen. Leg helft spinazie, 2 plakken ham en helft champignonmengsel op lasagnevellen. Leg rest lasagnevellen op groentenmengsel en leg rest groenten daar bovenop.
- Giet kaassaus erover en bak nog 30 minuten in midden van voorverwarmde oven.