Ovenhapje met geitekaas en vijgen

Ovenhapje met geitekaas en vijgen

Smulweb imageSmulweb

Wil je een makkelijk te bereiden en vegetarisch hapje op tafel zetten? Probeer dan deze ovenhapjes met geitenkaas en vijgen. Serveer als voorgerecht of als snack. Perfect als fingerfood.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2.5 el Olijventapenade
  • 2 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ovenhapje met geitekaas en vijgen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verdeel het bladerdeeg over de ingevette vormpjes.
  3. Bestrijk de bodem met de tapenade.
  4. Meng in een kom de vijgen, tomaatjes, feta en kruiden goed door elkaar, en verdeel ze over de vormpjes.
  5. Zet de taart in een op 200°C voorverwarmde oven en bak hem 15 minuutjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Vijgen