Coquilles met kerrieschuim

Coquilles met kerrieschuim

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk gegrilde coquilles met kerrieschuim op een bedje van groentenbouillon, voor de lekkerste smaak. Serveer de coquilles met een heerlijke Chardonnay of Chablis.

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Coquilles met kerrieschuim op tafel.

  1. Fruit in wat boter een gesnipperd sjalotje en voeg kerriepoeder toe.
  2. Voeg in kleine beetjes de bloem toe. Roer tot een stevig geheel.
  3. Blus af met de witte wijn.
  4. Voeg in kleine hoeveelheden de groentenbouillon toe en blijf roeren voor een glad mengsel.
  5. Zeef de saus en maak op smaak met zout en peper.
  6. Halveer de 8 coquilles en grill ze aan beide zijden in een grillpan.
  7. Schuim de saus op met een capuccino-opschuimer of staafmixer.
  8. Serveer de coquilles op een bord en lepel er wat kerrieschuim overheen. Garneer met wat gehakte platte peterselie.
  9. Geniet van deze heerlijke coquilles met Chardonnay of chablis.
eet smakelijk