Goulashsoep

Goulashsoep

Smulweb imageSmulweb

Met deze goulashsoep waan je je weer in het hartje van Hongarije. Rondom goudbruine stukjes rundvlees en gestoofde ui in een kruidige bouillon van paprikapoeder, komijn en knoflook. Voeg er aardappelblokjes aan toe en geniet.

120 min bereiden

soep

3 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Goulashsoep op tafel.

  1. Bak het rundvlees rondom in de boter goudbruin. Voeg de ui toe en bak mee.
  2. Voeg paprikapoeder, komijn, knoflook en zout toe. Strooi na 1 minuut de bloem over het mengsel en laat in 3 minuten gaar worden op laag vuur.
  3. Giet de bouillon erbij en breng al roerende aan de kook.
  4. Doe de tomatenpuree erbij en laat 1,5 uur zachtjes koken.
  5. Doe er de laatste 20 minuten de aardappelblokjes bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep