- 1 maggi crème fraiche met bieslook saus
- 300 g Magere varkensreepjes
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Aardappelgratin met boontjes en vleesreepjes op tafel.
- Kook de boontjes in 10 minuten gaar.
- Snijd de uien in ringen en bak deze in olie. Roer vervolgens de pesto erdoor.
- Bestrooi de reepjes vlees met peper en zout. Bak deze mee met de uienringen.
- Zet de oven aan op 200 graden.
- Maak de saus volgens de verpakking.
- Roer de saus door de aardappelschijfjes.
- Doe de helft van de aardappelschijfjes in een ingevette ovenschaal, bedek met de sperziebonen en schep het vleesmengsel erop.
- Bedek met de rest van de aardappelschijfjes en bestrooi met de geraspte kaas.
- Bak de ovenschotel in de oven gedurende 45 minuten.