- 3 el Suikersiroop
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Rocky road plaattoetje op tafel.
- Verkruimel de biscuitjes.
- Voeg de marshmallows toe aan de stukjes biscuitjes. Als je grotere marshmallows gebruikt, snij of knip deze dan in stukjes.
- Breek de chocolade in stukjes.
- Smelt de boter in een steelpan op laag vuur.
- Voeg de chocoladestukjes toe en blijf roeren totdat de stukjes gesmolten zijn. Voeg de suikerstroop toe en roer door elkaar.
- Giet 1/4 van de chocoladeboter in een apart bakje.
- Giet het chocolademengsel over het biscuitjesmengsel. Roer goed door elkaar.
- Schep het mengsel in een rechthoekige ovenschaal en verdeel gelijkmatig over de bodem.
- Giet de overige chocoladeboter over het mengsel en strijk de bovenkant enigszins glad.
- Zet de cake voor minstens 2 uur in de koelkast en snij in stukjes.