Mascarpone-slagroom

Mascarpone-slagroom

Smulweb imageSmulweb

Laat je verleiden door deze onweerstaanbaar lekkere mascarpone-slagroom. De zijdezachte combinatie van verse mascarpone en luchtige slagroom in dit recept is de perfecte aanvulling voor ieder dessert en smaakt ook nog eens heerlijk bij allerlei soorten fruit.

10 min bereiden

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Mascarpone-slagroom op tafel.

  1. Doe de mascarpone in een kom en voeg 2 eetlepels van de ongeklopte slagroom toe. Roer de mascarpone los tot een egaal geheel. Klop de rest van de slagroom in een andere kom stijf met de vanillesuiker, klopfix en een klein snufje zout.
  2. Spatel in drie delen de stijve slagroom voorzichtig door de mascarpone. Je mascarpone-slagroom is klaar om te serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Desserts